Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nikdo snad nemá během cestování tolik smůly jako herečka a spisovatelka Jana Bernášková (43). Vždy, když má s rodinou vyrazit někam na vysněnou dovolenou, někdo onemocní a je po cestování. Maledivy odkládali pořád dokola, loňská cesta k polskému moři dopadla tak, že se hned po příjezdu museli kvůli nemoci syna vrátit do Prahy.

Nedávno se rozhodli toto neštěstí prolomit a rodina odcestovala do Dubaje. „My jsme se naučili říkat nedovolená, když řekneme dovolená, tak je to prů*er. Chystáme se odjet do Dubaje, protože jsme strašně dlouho nikde nebyli. Nepodařilo se nám nikam dřív odjet, protože když jsme odjeli, tak jsme se do 24 hodin vraceli, tak doufáme, že nám to tentokrát vyjde,“ řekla Jana těsně před odletem Super.cz.

To ale nevyšlo. Místo dubajských radovánek herečka leží v této exotické destinaci na hotelu s angínou. „Jsem v Dubaji už třetí den a chtěla jsem vám toho tolik ukázat. Ale mám příšernou angínu a jediné, co jsem viděla, je tenhle výhled a Netflix,“ napsala herečka u fotky s výhledem z hotelového pokoje. Tak snad alespoň do odletu zpátky do Prahy stihne vyjít z pokoje a vyrazit na malinkou procházku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám