Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hudební úspěchy Nadi Urbánkové (†83) jsou mimo jiné spojeny s účinkováním v Divadle Semafor a později se skupinou Country Beat Jiřího Brabce. Z té doby ji ostatně velmi dobře znala i zpěvačka Šárka Rezková, jež byla Brabcovou manželkou. Smrt kamarádky a kolegyně Rezkovou pochopitelně velmi zasáhla.

„S Naďou jsme se znaly, tento rok to bude 20 let. Bohužel jsme v kontaktu nebyly od mého koncertu v Hybernii, kdy jsem slavila padesátku. Naďa mně bude chybět. Protože jsme probíraly život,“ řekla Super.cz Rezková, jež na svou kamarádku zavzpomínala.

Zemřela Naďa Urbánková

„Vím o Nadě hodně, to už jsou ale soukromé věci. Když se obnovil Country Beat, zpívaly jsme společně. Naďa měla vždy úspěch, dokázala si podmanit publikum, dost jsem se od ní naučila. Jeden čas mi hodně pomáhala. Říkala, holka máš to tam, to je jasný, ale to nestačí. A měla jako vždy pravdu,“ ví moc dobře Rezková.

Z Urbánkové podle ní pořád čišela dobrá nálada. „I když to sama neměla v životě lehké, rozdávala kolem sebe pozitivní náladu. Také dokázala odhadnout lidi. Vždy se trefila. Byla to laskává žena a čarodějka, velmi jí záleželo na dceři, kterou milovala a ona jí byla oporou,“ uzavřela smutná Rezková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám