Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pokleknout během romantické večeře v Paříži s výhledem na Eifellovku a požádat přítelkyni o ruku je jistě pro dotyčnou úžasný zážitek, ale takhle si to Američan Corey Newman nepředstavoval. Vymyslel proto něco unikátního a opravdu originálního. Svou partnerku Marlowe Epsteinovou překvapil žádostí, kterou si sama vyluštila. „Marlowe Epsteinová, vezmeš si mě,“ zněla tajenka křížovky nedávného vydání deníku Washington Post.

Osmadvacetiletý Newman se dohodl s washingtonským deníkem, jestli by nebylo možné prostřednictvím jejich křížovky požádat svou o tři roky starší partnerku o ruku. Redakci se nápad zalíbil a v jednom ze svých vydání opravdu tajenku s žádostí o ruku určenou pouze Marlowe Epsteinové otiskl. S deníkem se zároveň domluvil na natočení reportáže.

V inkriminovaný den však nastal problém hned po ránu, kdy Newman musel projít několik obchodů a benzinových pump než na svůj potřebný výtisk narazil. U celého procesu jej natáčel štáb Washingtonu Post a skrytou kameru Corey nastavil dokonce i domů, kde k samotné žádosti o ruku došlo.

Křížovku luštila dvojice společně a když si Marlowe uvědomila, co stojí v tajence, Corey před ní poklekl, žádost zopakoval a navlékl své milé na prst prsten. Ta neskrývala nadšení a padla svému snoubenci kolem krku.

Související témata:
Washington Post

Reklama

Další články

Načítám