Hlavní obsah
Článek

V závěru loňského roku Veronika Žilková (62) ohromila prodlouženou hřívou, díky které omládla a lidé ji zahrnuli lichotkami a chválou.

Herečka, která randí s baskytaristou Josefem Holomáčem, je s tímto lookem spokojená a opět zašla do salonu, aby jí kadeřnice vlasy obnovila a posunula délku.

„Moje vlastní vlasy se vůbec nezničily a jdeme na prodlužování. Nebojte se dlouhých vlasů, většina těch, kterým je závidíte, a jsou výrazně mladší, je také mají prodloužené,“ nechala se slyšet Veronika.

Jak nám nedávno herečka prozradila, prodloužené vlasy jsou především výhodou v divadle. „S těmi dlouhými vlasy se ty změny účesů na jevišti dělají mnohem jednodušeji. Z copánků mladé pionýrky uděláte lehce ordinérní drdol sekretářky, řekla Super.cz.

Veronika aktuálně zkouší v pražském Divadle Broadway představení Já diktátor, a tak i v sobotu měla napilno. Již v 8 hodin ráno si zacvičila online se svými sledujícími a poté spěchala na zkoušku do divadla. Večer pak nechyběla na galavečeru Cen české filmové kritiky, kde předávala jednu z cen.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám