Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásná Gabriela Lašková (34) nemůže být šťastnější. Letos se svým manželem Filipem oslaví 10 let od doby, co se seznámili a jak bylo vidět na jedné společenské akci, kam oba dorazili, pořád to mezi nimi jiskří, jak v průběhu prvního rande.

A kdo tedy hlídal jejich dva synky, když si manželé vyrazili do společnosti a užili si chvile jen sami pro sebe? „Babička naštěstí mohla, tak jsme ji zaúkolovali, aby pohlídala ty naše rarachy, a konečně po velmi dlouhé době jsme mohli s manželem vyrazit ven,“ prozradila Gabriela Super.cz.

Bývalá královna krásy z roku 2013 je téměř každý den na televizní obrazovce. Jak to její synkové vnímají? Už také mají tendence vystupovat před publikem? „Zrovna včera jsme se o tom s manželem bavili, protože jsme zkoušeli kluky, ať zkusí dělat, že se mračí, usmívají a zjistili jsme, že náš mladší je lehký komediant, který má evidentně vlohy pro všechno, ale rozhodně jsme nepřemýšleli, že bychom ho tímto směrem někam posouvali. Spíš si užíváme to, jak se vyvíjejí,“ dodala s nadšení Gabriela Lašková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám