Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Eliška Jandová, dcera muzikanta Petra Jandy (71) a jeho bývalé manželky Martiny, si při studiu přivydělává jako hosteska. Naposledy nádherná Eliška společně s dalšími dcerami slavných asistovala při cenách Týtý. A rodičům o tom původně ani neřekla.

"Dostala jsem nabídku od režiséra. Myslela jsem, že to je omyl a hledají sestru nebo mámu. Přijala jsem to a pak to mámě teprve řekla," prozradila Super.cz Eliška. Jaký za to dostala honorář, říct nechtěla. A to ani své mamince. "Ještě by mi pak rabovala účet," směje se.

Eliška už několik let dostává nabídky z modelingu. Usilovala o ní i Milada Karasová, ale ona stále odmítala. "Modelku odmítla zásadně dělat," řekla Martina Jandová. "Ráda si zkusím všechno možný. Dělám hostesku i uvaděčku v divadle. Je to zkušenost do života. Modeling ale ne," upřesnila Eliška.

Během přímého přenosu Týtý o ni měla její matka velký strach. "Eliška není vůbec zvyklá na podpatky a dostala dvanácticentimetrový štekle. Byla tam kluzká podlaha a ze strachu jsem byla úplně zpocená," dodala Jandová.

Reklama

Další články

Načítám