Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vypadalo to na celoživotní nenávist. Když Jiřině Bohdalové před více jak třiceti lety přebrala Hana Gregorová přítele Radoslava Brzobohatého, rozhořela se válka. Bohdalová od té doby na svého expartnera nepromluvila. Třicet let dělali, že jeden pro druhého neexistují.

Spojilo je až natáčení nového filmu Vrásky z lásky. Konečně na sebe po letech promluvili. A nyní už došlo i na první polibek po třiceti letech.

Bohdalová předávala Brzobohatému, který dorazil s elegantní hůlkou a otevřeně přiznal plánovanou operaci kyčle a problémy s bederní páteří, cenu na TýTý. Loni za celoživotní dílo vstoupila do Dvorany slávy ona, letos její expartner. A bylo vidět, že nevraživost je opravdu pryč. Upřímně se políbili na ústa a dokonce ani Gregorové, která se synem Ondřejem a dcerou Rolou seděla v lóži, to nevadilo.

Celá rodina byla dojata. Hosté ve Vinohradském divadle povstali a vzdali tak Brzobohatému poctu. Rola i její maminka měly v tu chvíli v očích slzy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám