Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nechvalně proslulá kanadská modelka Mary Magdalene, která v průběhu let utratila za plastické zákroky už více než dva miliony korun a několikrát málem zemřela na operačním sále, má další problém. Jeden z jejích desetikilových prsních implantátů praskl a třicetiletá žena podle svých slov nyní vypadá s jedním obřím ňadrem jako mimozemšťan.

I když není jasné, co prasknutí způsobilo, někteří její fanoušci mají jasno a tvrdí, že jí tělo prostě jen řeklo, aby s tím vším přestala. Další pak tvrdí, že by za tím mohl být takzvaný expandér, tedy součást některých implantátů, který umožňuje pacientovi, aby si jej sám doplňoval fyziologickým roztokem pomocí jehly.

„Můj prsní implantát praskl – znovu,“ připsala k fotografiím rodačka z Toronta, která mimo jiné proslula i touhou po největší vagině na světě. Příští týden by měla podstoupit operaci, kdy jí budou oba implantáty vyjmuty.

I sama Mary prý věří, že prasknutí je možná znamením, že by po deseti letech přeměn měla jít poněkud přirozenější cestou. „Vrátím se k přirozenému stavu nejen svých prsou, ale i ostatních částí těla,“ prozradila svým 163 tisícům sledujících na Instagramu.

Během jednoho ze svých živých vysílání zároveň prozradila, že to nebolelo, ale uvědomila si, co se stalo, až když uslyšela puknutí. Momentálně má tak jedno obří ňadro a vedle něj prý druhé povislé a prázdné.

Reklama

Další články

Načítám