Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a zpěvačka Lucie Vondráčková (44) se po osmi měsících v sobotu vrátila do České republiky. Lucie žije v Kanadě s manželem Tomášem Plekancem (41) a synem Matyášem. Tomášovi skončila hokejová sezóna a také se Lucie těšila, až  Matyáše konečně ukáže svým rodičům.

"Z letiště jsme jeli rovnou k nim," řekla Super.cz Vondráčková, která se večer s manželem objevila na udílení cen TýTý, kde byla nominována v kategorii zpěvačka roku. Syna hlídali rodiče Tomáše. Hned po přímém přenosu ale už zase utíkali za ním.

"Už se na něj strašně těším. Skoro bez něj nemůžu být," upřesnila Lucie, která zvolila na slavnostní večer nádhernou růžovou róbu. Neuvěřitelně jí to slušelo a vypadalo to, že všechna těhotenstvím nabraná kila jsou pryč.

"To bohužel ještě nejsou. Vždycky koukám, jak čerstvé maminky říkají, jak jdou kila dolů sama. U mě to tak tedy není," usmívá se Lucie a přiznává, že se od porodu v podstatě nevyspala.

"Spím málo. Já mám pocit, že už se asi v životě pořádně nevyspím. Matyáš teď už sice spí od sedmi do sedmi, ale vstáváme na kojení," říká Lucie. Kojit plánuje ještě minimálně měsíc.

"Slyšela jsem, že je optimální kojit tak pět měsíců a pak je čas, aby se pomalu miminko zapojovalo do zkaženého sociálního světa," usmívá se Vondráčková.

V Čechách se zdrží půl roku. Pak se opět s manželem vrací do Kanady. "Čeká mě točení asi tří filmů, zítra už mám dabing," prozrazuje Lucie pracovní plány. Matyáše budou hlídat rodiče nebo si ho bude brát sebou do práce. "Zítra zrovna jde se mnou," uzavřela sexy herečka.

Reklama

Další články

Načítám