Hlavní obsah
Článek

Monika Bagárová (29) je až po uši zamilovaná do svého přítele Leonarda Lekaje. S podnikatelem albánského původu si nyní užívá první společnou dovolenou.

„Jsme zamilovaní a je nám krásně. Každý si zaslouží být milovaný,“ řekla nedávno Super.cz Monika Bagárová, když na ni prasklo, že už nějaký ten pátek randí s pohledným podnikatelem. Velmi důležité je také to, jak si její milý rozumí s její dcerkou Ruminkou, kterou má ze vztahu se zápasníkem MMA Makhmudem Muradovem.

Zaláskovaný pár si nyní užívá pohodu v luxusním resortu na Zanzibaru. A jak je vidět ze záběrů, které Monika zveřejnila, s malou Ruminkou dovádí v bazénu i Leo. Monika mezitím vše bedlivě sleduje z lehátka, kde vystavila před objektiv své vnady v plavkách.

„Zdravíme vás všechny z tohoto nádherného místa, dneska plánujeme asi celý den v bazénku, budeme si hrát a opalovat se,“ tetelila se blahem půvabná zpěvačka, jež kromě toho, že je šťastná, další podrobnosti o svém vztahu nezveřejňuje. „Nemám potřebu něco tajit, ale ani se vyjadřovat detailněji, chci si nechat svůj soukromý život pro sebe,“ nechala se slyšet.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám