Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V prostorách budovy newyorské zbrojnice Park Avenue se ve čtvrtek uskutečnila velkolepá módní show Marca Jacobse, na kterou se sjela řada celebrit, mezi nimiž nechyběla například modelka a herečka Emily Ratajkowski (32). Ta se představila v novém účesu a rovněž si pod sáčko ‚zapomněla‘ vzít podprsenku.

Kráska, která si po loňském rozchodu s manželem stále užívá single života a kromě krátkého románku s expartnerem Kim Kardashian Petem Davidsonem se vedle ní žádný muž déle neohřál, představila novou image.

V krátkém zvlněném mikádu s ofinou a tvídovém kompletu bundy a zvonových kalhot vypadala úplně jinak, než jak jsme zvyklí. Už se zdálo, že bude Emily tentokrát za cudnou maminku, vtom ale jako by omylem nechala nahlédnout pod bundu, pod níž měla jen průsvitné tílko.

Na akci si Emily nejvíc rozuměla s neméně slavnou kolegyní z takzvané plus-size kategorie Ashley Graham (36), která byla v modrém oversize svetru a botách na extrémně vysokých podpatcích a platformě skutečně nepřehlédnutelná. Emily dokonce v momentě, kdy si společně povídaly, dokázala naprosto zastínit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám