Hlavní obsah
Článek

Modelka Aneta Vignerová (36) se vrátila ze Spojených arabských emirátů. Pro jejího malého synka Jiříčka se jednalo vůbec o první výlet do teplých krajin. „Poprvé sami u moře,“ a „Máme se božsky,“ nechala se slyšet v průběhu pobytu v této exotice.

Vtipné je, že zvolila hotel, kde už jednou byla, ale nepamatovala si to přesně. "Nebyla jsem si úplně jistá, ale ozvala se mi kamarádka, která tady se mnou byla v roce 2009 na soustředění Miss ČR. Takže je to legrace a nostalgie najednou," svěřila se Aneta nedávno Super.cz.

Cesta byla i pro tmavovlasou krásku perfektním nápadem, jak si pročistit hlavu od všeho, co se jí ke konci minulého roku dělo. Otec jejího dítěte Petr Kolečko (40) byl totiž znovu vyfocen po boku herečky Denisy Nesvačilové (32), a tak modelce došlo, že je to opravdový konec jejich vztahu.

Pobyt u moře ale Anetě prospěl, i když je vidět, že kvůli celému stresu pohubla. I tak ale na společenské akci zářila úsměvem a skvělým opálením. Její žluto-černý outfit, který předepisoval dress code, jí perfektně padl. Posuďte sami.

Reklama

Další články

Načítám