Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lucie Bílá (58) je zpátky na vrcholu. Loni ji z trůnu nejlepší zpěvačky v anketě televizní popularity TýTý sesadila Lucie Vondráčková (44). Letos Bílá opět zabodovala a Vondráčkovou odsunula zpět na druhé místo.

Ve Vinohradském divadle ale Bílá chyběla. Cenu za ni přebral bratr Karel Zaňák. "Lucie tohoto času někde křepčí," omluvil svoji sestru.

Lucie Vondráčková (44) na TýTý dorazila i přes to, že se dnes dopoledne vrátila unavená po dlouhém letu z kanadského Montrealu. V divadle zasedla po boku manžela Tomáše Plekance (41). Na sobě měla nádherné šaty ze známého svatebního salónu.

Osobností televizního zpravodajství se stala Lucie Borhyová (46), osobností televizní publicistiky je Václav Moravec, televizní zábavu ovládl Ondřej Sokol, za kterého cenu převzal Michal Suchánek, sportovním moderátorem se stal Vojtěch Bernatský, nejlepším hercem je Rudolf Hrušínský, mezi herečkami zabodovala Hana Maciuchová, zpěvákem roku je už podruhé Michal David (63). Cenu mu předávala  Ivana Gottová (48), pořadem roku se stala Partička a nejoblíbenějším seriálem je Vyprávěj . Zrcadlo TýTý v kategorii objev roku získal Tomáš Klus. I ten v divadle kvůli vystoupení chyběl.

Do dvorany slávy byl uveden Radoslav Brzobohatý. Cenu mu předávala jeho bývalá láska Jiřina Bohdalová. Jejich vztah byl dlouhých třicet let na bodu mrazu. Mluvit spolu začali až loni kvůli natáčení filmu Vrásky z lásky. Absolutním vítězem TýTý je pořad Partička.

Reklama

Další články

Načítám