Hlavní obsah
Článek

I její fanoušci už jsou na rozpacích, když se mají rozhodnout, jak podle nich doopravdy vypadá. Zpěvačka Sharlota (27) střídá různé paruky, nedávno navíc předvedla i obří vnady. Podezření, že si nechala ňadra "přifouknout" na sebe nenechala dlouho čekat. Teď se rapperka po dlouhé době ukázala tak, jak ji příroda opravdu stvořila.

Sharlota má paruky platinově blond, upletené do copánků, hodně barevné a naposledy se ukázala v úplně černé. "Má přírodní barva vlasů je ale tahle," řekla Super.cz Sharlota, když jsme se s ní bavili na představení finalistek soutěže krásy Miss Czech Republic. "Mám strašně moc podob, ale tohle je moje nejvíc pure verze," upřesnila.

Probrali jsme i její poprsí, které je ve skutečnosti menší, než když je naposledy vystavila v obřím dekoltu na párty časopisu Playboy. "Já podprsenku přestala nosit na běžné příležitosti už asi ve čtrnácti. Když si ji vezmu, najednou to vypadá, že mám z dvojek pětky," smála se Sharlota, která ve videu také vysvětlila, jak reaguje na negativní komentáře sledujících na sociálních sítích, když se jim její podoba zrovna nelíbí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám