Hlavní obsah
Článek

Moderátor Petr Vágner (46) a jeho přítelkyně, blonďatá vnadná makléřka Silvie Vlčková, spolu už vyrazili na závody do saharské pouště, kde Petr zdolal Ironmana v Alžíru, pokořili společně extrémní horský ultramaraton B7 a 101km v Beskydech, který Silvie od Petra dostala k narozeninám. Teď přidali další důkaz vzájemné lásky, společné tetování.

"Chtěl jsem dát Silvii něco, co jí dlouho vydrží a bude to jenom naše. Prstýnek můžeš ztratit, řetízek se ti přetrhne, ale tetování to je napořád," řekl Super.cz Petr. "Bohužel problém byl u mě s místem, kam si nové tetování dát. Už je nedokážu ani spočítat. Těch volných míst na svém těle už moc nemám, tak jsme zvolili ruku. Navíc jsem si rovnou od Míry Přidala nechal dodělat rukáv, takže při tetování se do mě pustili rovnou dva tatéři, " smál se Petr.

"A hlavně vybrat si zajímavé tetování, které by nás oba spojovalo, byl také oříšek. Myslím, že jsme to nakonec dokonale sladili a vyšlo to bezvadně. Pro mě to bylo druhé tetování," upřesnila Silvie. Jaký motiv si vybrali, se podívejte v naší fotogalerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám