Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fanoušci herečky Ashley Benson budou z jejího nového filmového počinu zřejmě u vytržení. Třiatřicetiletá herečka se v hororu Alone At Night totiž pěkně odváže, jelikož si přivydělává jako cam girl, tedy dívka, která předvádí erotické praktiky před kamerou.

Ashley, která ve snímku Jimmyho Giannopoulose získala hlavní roli, se tak objeví jen v síťovině, pár řetízcích, či dokonce nahá ve vaně s maskou na obličeji a předvede toho ze svého těla víc, než byste možná čekali.

Devadesátiminutový snímek se dočkal hvězdného obsazení. Policistku si v něm například zahrála Pamela Anderson, ale těšit se můžete i na Luise Guzmána, Sky Ferreiru, Paris Hilton, Winnie Harlow, Jakea Wearyho či Jona Fostera.

O hudbu se pak postaral americký rapper G-Eazy, s nímž je Ashley v poněkud turbulentním vztahu od roku 2020. Před ním Ashley randila dva roky s modelkou a herečkou Carou Delevingne.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám