Hlavní obsah
Článek

Venku sice padal sníh, herečku Veroniku Arichtevu (37) to ale neodradilo a vyrazila do společnosti v krátkých šatičkách, s odhalenýma nohama. I když si to může dovolit, nebyla jí zima?

„Už nám přijel taxík a já jsem ještě ve dveřích Bisimu říkala, že si vezmu kalhoty, vždyť je únor, já jdu jak na motýly oblečená, ale nějak tím přivolávám už to jaro a léto, protože za mě už ta zima skončila,“ odpověděla herečka Super.cz.

Veronika dorazila na společenskou akci se svým mužem Biserem Arichtevem. Když oba rodiče byli pryč, kdo tedy pohlídal jejich synka? „Hlídá babička a odvezla jsem ho tam už včera, protože jsem hrála, a dneska tím pádem měla den na práci, a zítra si ho zas vyzvedávám, je to super. Jsem ráda, že máme hlídací babičky,“ vysvětlila Veronika.

A jak to vypadá se stavbou jejich vysněného domečku? Už finišuje? „Zrovna dneska jsme se tam byli podívat, jak jsme měli ty volný ruce. Myslela jsem si, že se třeba budeme stěhovat už na jaře, ale je pozitivní, že snad to bude tento rok,“ dodala Veronika Arichteva.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám