Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Charismatický Ján Koleník, který se v Česku proslavil především díky seriálu První republika, je majitelem výstavního těla. Komentáře, v nichž lidé často píšou, že je nejvíce sexy slovenským hercem, ale tento fešák bere s rezervou.

„Já se vymlouvám už na věk, když odpovídám na tuto otázku. Ono by bylo nejlepší, kdybych byl považován za kvalitního herce, když jsem ale považován za takového herce, tak to je skoro až k pláči, protože mám na sebe vyšší nároky,“ svěřil Super.cz tento rodák z Banské Bystrice.

Nabízí se tak otázka, kolik času tráví ve fitku. „Málo, strašně málo. Čím jsem starší, tím méně. Není na to čas, ale ani energie, čím je člověk starší, tím víc se musí nutit.“

Pokud byste chtěli vidět sympatického bruneta mimo televizní obrazovku, tedy na vlastní oči, musíte vyrazit k našim východním sousedům a v Bratislavě navštívit Slovenské národní divadlo. „Tam hraju jedno představení, protože teď mám období, kdy si dávám trochu více času pro sebe a snad přijde doba, kdy se zas divadelně rozběhnu víc,“ dodal v našem rozhovoru Ján Koleník.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám