Hlavní obsah
Článek

Pro své kolegy a přátele si na středeční premiéře nového seriálu Sedm schodů k moci připravila Eva Podzimková (34) milé překvapení. Nikdo ji v tmavém kinosále totiž nepoznal. Půvabná herečka a hvězda nové osmidílné série z pera Josefa Klímy totiž radikálně změnila image.

Svou dlouhou hřívu, kterou se roky pyšnila, shodila a nechala se ostříhat nakrátko. „Změna je život, já už jsem dlouho chtěla podstoupit tuhle radikální změnu, teď natáčíme nový seriál a hodilo se to, tak jsme se takto dohodli,“ svěřila se Super.cz herečka. Nový seriál, ve kterém ztvárnila hlavní roli, vypráví příběh ženy, která uměla okouzlit a jít si za svým, fiktivní story je volně inspirovaná mnoha politickými kauzami.

„Hraji holku z menšího města, které osud naklade klacky pod nohy, chce změnit prostředí. Ocitne se v kantýně poslanecké sněmovny a z té stoupá výš a výš,“ řekla ke své roli herečka, která seriál natáčela už jako maminka, a to s malou dcerkou Loty.

„Natočili jsme to, samozřejmě že to bylo náročné, ale šlo to skloubit. Natáčelo se krátce a intenzivně,“ prozradila Eva Podzimková na tiskové konferenci nového seriálu Primy. Co dalšího o roli prozradila, si poslechněte v našem rozhovoru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám