Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Sotva manželka Jiřího Krampola (85) Hana Krampolová (†59) pohřbila svou maminku, která zemřela minulý týden, už se rodina chtivě vrhá na dědictví. „Sestra Majka se chce nastěhovat do maminčina bytu. Musí mě ale vyplatit,“ řekla Super.cz Krampolová, která však sourozenci nedá nic zadarmo.

„Budu chtít čtvrt miliónu za nákup maminčina bytu a půlku odhadní ceny. Když tam chce bydlet, tak ať si ho nechá a zrekonstruuje si to, nevidím v tom problém. Vím ale, že to má také těžké, její muž je vážně nemocný, musí na operaci,“ tvrdí manželka baviče. Celkem by si za byt na pražském Spořilově po matce mohla přijít i na víc jak milión korun. „Už za svého života na mě maminka převedla vkladní knížky,“ upozorňuje.

I když má sestru ráda, nejsou jejich vztahy doslova idylické. „Je jiná než já. Nelíbí se mi třeba, že chce vykopat tátu, který je pohřbený na Okoři, a převézt ho do Prahy do rodinné hrobky na Olšanech. Táta chtěl být pochovaný na Okoři, tak by ho tam měli nechat,“ myslí si nová hvězda Top Staru, která stále truchlí pro maminku.

„Maminka nás všechny milovala, ráda si zpívala, měla to ráda na Okoři, kam jsme spolu poslední dobou jezdily za vnučkou. Měla radost z mého Deníčku v Top Staru,“ vzpomíná Hana Krampolová. K vyklízení matčina bytu chce prý pozvat její kamarádky, aby si každá vzala od zesnulé něco na památku.

Reklama

Další články

Načítám