Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Mariana Bečková se stala známou díky tomu, že se dostala mezi pět nejkrásnějších dívek na světové soutěži krásy Miss Grand. Není ale jedinou v rodině, koho veřejnost zná. Její bratr, básník a marketingový specialista Vítězslav Bečka, totiž slavné ženy "sbírá".

Nejdříve jsme ho zaznamenali po boku herečky Báry Jánové (34), vztah s ní mu ale nevydržel ani rok. Mariana je s ní ale stále v kontaktu. "Doteď si píšeme. Ona teď také velmi otevřeně mluví o svém dětství, o věcech, které se jí staly. Oslovila také mě. Máme doteď skvělý vztah," řekla Super.cz Bečková, která sama přiznala, že byla v dětství zneužívaná.

Blízko má i k nové bratrově lásce, violoncellistce a modelce Terezii Kovalové (34). "Terezka je úžasná a milá. Jsem neskutečně šťastná, že je v naší rodině. Je velmi kreativní a inspirativní, vždycky mě nabudí kreativní energií. V létě bych chtěla udělat velký jógový event na nějakém hezkém místě v Praze a bylo by hezké, kdyby tam Terka zahrála a bráška by mohl recitovat své básně," plánuje Mariana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám