Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fotograf Ondřej Pýcha je velmi vyhledávaným umělcem a není známé tváře, která by netoužila, aby ji nafotil. Jeho snímek Lucie Bílé (58) v obilí se stal téměř legendou. Zajímavé ale je, že fotí většinou opravdu jen tváře, nikoli těla. "Akty jsem fotil jenom jednou, a to s Petrou Faltýnovou (46)," řekl Super.cz Pýcha.

"Ale to, že to byla poprvé, a zatím i naposledy právě ona, bylo naprosto ideální. Fotil jsem ji pro Playboy a je to nádherná žena," rozplýval se. "Třeba ještě nějakou nabídku dostanu a nezůstanu jen u focení starých chlapů," smál se na vernisáži svých fotek, jež jsou vystaveny v prostorách na luxusní Pařížské třídě až do počátku května, a kterou mu moderoval právě současný Petřin milenec Leoš Mareš (47)..

Dámy, které by měly o pohledného fotografa zájem, mají prý momentálně smůlu. Jeho největší láskou je momentálně jeho šestiměsíční syn Nathan. A k němu patří samozřejmě i maminka.

Pýcha zvěčnil i bývalou přítelkyni Vojtěcha Dyka (38), herečku Markétu Frösslovou, která se vernisáže také účastnila s kamarádkou, herečkou Hanou Vagnerovou (41). Obě se shodly, že do aktů sice zatím nešly, ale navždy to nezavrhují. Markéta by je možná nafotila pro přítele, Hance jde hlavně o dobrého fotografa. A David Koller na téma focení nahého těla uvedl, že se tak v soukromí fotí běžně. Doufáme, že po pár sklenkách sektu žertoval.

Reklama

Další články

Načítám