Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na Miami Beach byste aktuálně mohli narazit na americkou modelku Debbie St. Pierre a věřte, že bez povšimnutí byste okolo ní neprošli... Brunetku zachytili fotografové v minimalistických hnědých bikinách, v nichž by si asi většina dam svůj den na pláži ani neuměla představit. Modelka ale na svém těle pravidelně dře, a tak ji ani paparazzi nezaskočí.

Modelka, kterou jen na TikToku sleduje 422 tisíc lidí, se často chlubí svými křivkami, ale rovněž videi se svými dětmi. Jednatřicetiletá kráska je totiž dvojnásobnou maminkou, s manželem Patrickem Flemingem mají dceru Eden a syna Evera.

Kráska, která se na Floridě i narodila, se na Miami Beach vrací pravidelně a nejčastěji na ni lze narazit na pláži před luxusním hotelem Setai, kde noc vyjde na bezmála třicet tisíc korun. V průběhu roku se na stejné místo vrací i několikrát, a tak je poměrně velká šance, že tam na ni narazíte i někdy v budoucnu, pokud se na jednu z nejslavnějších pláží světa vydáte...

Reklama

Další články

Načítám