Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Chrissy Teigen (38) před dvěma týdny porodila třetí dítě. Fotografové ji nyní poprvé zvěčnili se všemi ratolestmi na procházce po Los Angeles. Chrissy si mateřství očividně užívá plnými doušky a navzdory pochmurnému počasí a dešti byla samý úsměv a neváhala se i trochu ‚vyletnit‘, když si pod kabát vzala jen sportovní podprsenku.

Sedmatřicetiletá modelka a moderátorka v jednom, která v roce 2010 zářila i na obálce věhlasného plavkového vydání Sports Illustrated, je maminkou na plný úvazek. K šestileté Luně a čtyřletému Milesovi před čtrnácti dny přibyla další holčička, kterou společně s manželem Johnem Legendem pojmenovali Esti Maxine Stephens.

Po ztrátě syna Jacka v průběhu těhotenství, k čemuž došlo před téměř dvěma lety, bylo třetí miminko pro slavný manželský pár vytoužené. „Tatínek každou noc roní slzy radosti, když vidí Lunu a Milese plné lásky,“ napsala mimo jiné Chrissy na Instagram, když příchod holčičky oznamovala světu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám