Hlavní obsah
Článek

Ikona wrestlingu Hulk Hogan podle informací zahraničních médií zůstal paralyzován po operaci zad. Jednalo se už o jeho jedenáctý zákrok v oblasti zad. Podle jeho dlouholetého kamaráda Kurta Angla Hogan už vůbec necítí nohy.

Devětašedesátiletý Hulk, vlastním jménem Terry Gene Bollea, jenž je známý mimo jiné i díky řadě filmů a svému televiznímu pořadu Hogan má pravdu, prý během své letité kariéry dal svému tělu až příliš zabrat. Žádné další informace ohledně zákroku známy nejsou, ani to, zda se někdy z této fáze dostane, nebo zda zůstane trvale ochrnutý.

„Odstranili mu nervy z dolní části těla, necítí nohy, takže k chůzi musí používat hole. Myslel jsem, že to má kvůli tomu, že ho bolí záda, ale nic ho nebolí. Nic necítí. Takže teď vůbec necítí nohy, je to docela vážné, člověče,“ nechal se slyšet minulý týden jeho přítel Kurt v jednom podcastu.

Hoganova pětatřicet let dlouhá kariéra si tak postupně vybírá svou daň. „Moje kolena jsou umělá, kyčle jsou umělé, záda jsou plná kovu a i část mého obličeje je plná kovu,“ řekl již dřív Hogan. Jeho dcera Brooke v roce 2021 prozradila, že její otec už musel pod kudlu pětadvacetkrát.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám