Hlavní obsah
Článek

Ve světové soutěže krásy Miss Grand skončila pátá a byla jediná v TOP 10 dívek, která zůstala téměř přírodní. "Všechny měly za sebou nějaké zákroky, ale hlavně úplně všechny fazety na zubech, takže ty svoje vlastní měly obroušené," řekla Super.cz Mariana Bečková.

"Byl to docela problém, pořád mi říkaly, co všechno bych si měla opravit. Nedala jsem se, říkám si, že na to jsem ještě mladá. Jsem ráda, že jsem necukla," svěřila Mariana, která i tak v soutěži uspěla, i když do ní šla s tváří, kterou jí obdarovala příroda a nikoli šikovné ruce plastických chirurgů neb stomatologů. V našem videu probrala i další aspekty soutěže.

Další soutěžící měly upravené nosy, nitě, botox a další zákroky. "Bylo toho opravdu dost, a proto říkám, aby se třeba i dívky, které se přihlásily do Miss Czech Republic, nesrovnávaly s modelkami na sociálních sítích, které jsou velmi upravené," upřesnila na soustředění nových finalistek soutěže krásy, z níž sama vzešla.

"Asiatky a holky z Latinské Ameriky plastiky podstupují už v šestnácti letech. Pak to svádí na pubertu. Což je dejme tomu možné u toho, že jim vyrostla prsa, ale asi se jim pubertou nezměnil tvar nosu," smála se Mariana, která bere to, že stále může hýbat obličejem, jako devizu pro svojí vysněnou hereckou kariéru.

Reklama

Další články

Načítám