Hlavní obsah
Článek

Topmodelka Taťána Kuchařová (36) výrazně zkrátila své dlouhé vlasy. Její kadeřnice Blanka Hašková jí vytvořila trendy sestřih, vlasy výrazně zesvětlila a zkrátila o pěkných patnáct centimetrů. "Byl to nápad Blanky a jsem moc spokojená. Už jsme to plánovaly nějakou dobu. Je to chic a cool. Fakt super," řekla Super.cz Taťána.

Nadšení jsou i její agenti v New Yorku a Los Angeles. "Posílala jsem jim polaroidy a hrozně se jim to líbí. Jsou nadšení a myslím, že to oživení přinese i nové nabídky," upřesňuje krásná Kuchařová, která ve středu přiletěla z Los Angeles kvůli castingům Elite Model Look.

Taťána nahradila v modelingové soutěži jako patronka Simonu Krainovou. Nyní s týmem agentury objíždí Čechy a vybírá finalistky pro letošní ročník soutěže.

"Máme za sebou Prahu a České Budějovice, dnes jsme v Brně. Je to docela sranda. Některý holky mají opravdu velkou odvahu," směje se. "Už jsem ale viděla i pár hodně nadějných tváří. Převažují brunetky. Mám zatím vybrány tři holky, které jsou nádherné a do modelingu rozhodně patří," dodala Kuchařová.

Reklama

Další články

Načítám