Hlavní obsah
Článek

V New Yorku se uskutečnila premiéra filmu Někdo klepe na dveře, který je nejnovějším počinem amerického režiséra indického původu M. Nighta Shyamalana. Dvaapadesátiletého filmaře a scénáristu, jenž proslul především snímky Šestý smysl, Znamení, Rozpolcený či Vyvolený, doprovodily ženy jeho života...

Na rodinku na červeném koberci byla skutečně radost pohledět. Bylo vidět, že i po třiceti letech je režisérovo manželství s Bhavnou Vaswani plné lásky. Pár se také téměř celou dobu držel za ruce.

Je přitom až k nevíře, jak mladistvě sympatická Bhavna, jež pracuje jako psycholožka a sociální pracovnice, vypadá. Mnohým by možná dalo práci poznat, která z dam to vůbec je... Mladistvému looku přispívalo jistě i její moderní pojetí šatů, kdy korzetový vršek a širokou sukni zpestřil černý kožený detail v pase směřující až okolo krku a kotníčkové boty na jehlách s kovovými hroty.

Neméně půvabné jsou ale i režisérovy tři dcery Saleka, Ishana a Shivani. Zatímco Saleka okouzlila v červené róbě s peříčkovým lemem u sukně, Ishana zvolila lesklý zelený kostýmek s květinovým vzorem a Shivani pro změnu vybrala jednoduché černé minišaty s elegantním bílým límečkem a štrasové sandálky.

Režisér následně zapózoval i s hlavními hvězdami svého filmu Ashwinem Rajanem, Nikki Amukou-Bird, Benem Aldridgem, Kristen Cui, Davem Bautistou, Abby Quinn a Jonathanem Groffem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám