Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když dva dělají totéž, není to vždy totéž. Americká modelka Jasmine Sanders (31) zvaná „Zlatá Barbie“ na premiéře filmu o Pamele Anderson napodobila někdejší sexbombu, něco jí ale chybělo.

Pamela Anderson platila velice dlouho za skutečnou sexbombu, která kam přišla, vzbudila pozdvižení svým oblečením i výrazným make-upem. A právě ikonický vzhled blondýnky z festivalu v Cannes v roce 1995, kam Pamela přijela se svým tehdejším manželem Tommym Leem, chtěla Jasmine napodobit.

Herečka se tehdy ukázala v černém latexovém korzetu, který patřičně zvýraznil její vnady, a k němu zvolila černé legíny a kozačky. Jasmine si na premiéru filmu Pamela: A Love Story v Los Angeles vzala podobný korzet, který ovšem její ňadra nedokázal tolik zvýraznit.

Místo neprůhledných legín pak zvolila průsvitné punčocháče, které byly na jejím pozadí schválně roztržené a outfit také doladila kozačkami. Nezapomněla ani na objemný účes a imitaci Pamelina tetování na paži ve tvaru ostnatého drátu.

Modelka se sice stala terčem objektivů fotoaparátů, stejné slávy jako její předchůdkyně ovšem v tomto modelu nedosáhla. Jinak si ale Jasmine Sanders na nedostatek úspěchu nemůže stěžovat. Na sociální síti ji sledují miliony lidí, v roce 2019 ji slavný magazín Sports Illustrated vyhlásil jako nováčka roku a navíc na internetu úspěšně prodává oblečení.

Reklama

Další články

Načítám