Hlavní obsah
Článek

I když by si leckdo mohl myslet, že soužití s českým folkovým králem Honzou Nedvědem (65) je procházkou růžovým sadem, opak se zdá být pravdou. Žádné milióny a dobré bydlo, nýbrž ustavičný stres. „Nedvěd Pavlínku prakticky terorizoval,“ řekl Super.cz bývalý spolupracovník Pavlínky, která podle všeho Nedvěda nedávno po jedenácti letech opustila.

„Pavlínka o tom svém zpěvákovi moc nemluvila, ale když už se zmínila, jen tak mezi řečí si postěžovala, že je to s ním někdy k nevydržení. Hrozně se bál, že o ni přijde a tak ji na každém kroku hlídal. Neexistovalo, aby si s námi šla po směně dát skleničku, to by ji snad zabil. Stačilo, když pro ni po práci přijel a zpozdila se o pět minut. Už byl oheň na střeše. Hlídal si ji jako ostříž, nikam ji nepouštěl, a když už někde byla bez něj, musela se mu pořád hlásit,“ svěřil se Super.cz bývalý kolega Pavlínky z obchodu v pyramidě v Praze na Pankráci.

Podle něj byla vždy pokorná a svého staršího přítele milovala, avšak neustálé výčitky a záchvaty žárlivosti ji vyčerpávaly. „Co si pamatuju, tak nakonec raději odešla z práce, aby mohla být pořád s ním. Až později se nechala zase zaměstnat,“ dodal náš informátor.

Nedvěd je známý tím, že tíhne k mladičkým slečnám, a když si s Pavlínkou začal, nejen rodina mu vyčítala, že má téměř pedofilní sklony. Přesto se skromnou dívenkou vydržel drahnou řádku let a nebýt současného rozkolu, je s ní doteď. Je otázka, kdo muže, který nyní žije v chatičce u Sázavy samotný jako kůl v plotě, okouzlí tentokrát nebo zda už raději do žádné ženy nebude chtít citově investovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám