Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Emma Watson (21) již dávno není tou malou roztomilou kamarádkou čarodějnického učně Harryho Pottera. Poté, co se jí zalíbilo v krátkém sestřihu a téměř dva roky byla na kluka, přišla pořádná změna. Emma si nechala vlasy prodloužit a vypadá úchvatně. Přestože s krátkými vlasy byla šik, dlouhá hříva jí dodala na ženskosti. V kombinaci s podprsenkou, koženou bundou a džínovými šortkami byla během natáčení jejího nového filmu The Bling Ring v Los Angeles přitažlivá na maximum.

Jednadvacetiletá Angličanka však předvedla nejen své štíhlé nohy a zcela ploché bříško, ale ve chvílích natáčecí pauzy také barevné tetování nad zadečkem, které bylo údajně pouze dílem filmových maskérů, kteří jí umělecké dílko nakreslili kvůli její roli mladé rebelky Nicki.

The Bling Ring byla totiž skupinka povětšinou teenagerů působících poblíž kalifornské oblasti Calabasas, kteří se ‚proslavili‘ vloupáním do domů několika hvězd včetně Paris Hilton, Orlanda Blooma, Megan Fox, Rachel Bilson, Lindsay Lohan nebo Ashley Tisdale.

Reklama

Další články

Načítám