Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mladinkou herečku Hayden Panettiere (22) už nejspíš na dovolené na Havaji nebavilo jen ležet na lehátku na pláži s koktejlem v ruce, a tak si vyrazila se svým přítelem hráčem amerického fotbalu Scottym McKnightem trochu zasportovat.

Na tamním hřišti si zahráli tenis a házeli si s míčem a Hayden vůbec neřešila, že si odskočila stejně na lehko jako když se opaluje. Proč také ne, když si může dovolit vystavit svou postavu slunci ze všech stran a jak je navíc známo, při sportu se tělo opálí nejrovnoměrněji.

Hayden a Scotty spolu randí téměř rok a jak je vidět, čtyřiadvacetiletý urostlý mladík herečku vede ke sportu, jak jen může. Hayden se klidně vydala v největších vedrech jen v čokoládových bikinách od návrhářky Melissy Odabash a sandálkách hrát tenis, fotbal a nakonec i basketbal. A Hayden se dokonce snaží svému partnerovi vyrovnat. Podle blízkého zdroje je herečka velice soutěživá a snaží se Scottyho porazit ve všem, co spolu provozují.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám