Hlavní obsah
Článek

V poslední době se o něm mluví mnohem víc než dřív díky škádlení kolegy Davida Suchařípy, kterému sáhl do rozkroku během děkovačky na 2000. repríze muzikálu Krysař. Přemysl Pálek je ale už třináctým rokem šťastně zadaný s kolegyní Charlotte Doubravovou, s níž se poznali díky natáčení nováckého seriálu První krok. A letos už konečně stanou i u oltáře.

Přemek s Charlie už mají dvě dcery, na svatbu ale až donedávna nemysleli. A to přestože herec svoji partnerku požádal o ruku už před sedmi lety, plánovat začali teprve letos. "Já totiž řekla, že už to neplatí, protože je to dlouho," vysvětlovala Charlotte. "Tak jsem ji loni požádal o ruku podruhé," upřesnil Přemek. Svatba by měla proběhnout na poli, svatebčané budou bosí, dcery jim půjdou za družičky a doplnili i další podrobnosti včetně popisu prstýnku, který Přemek Charlie daroval.

Protože jsme se potkali v Divadle Radka Brzobohatého, kde pózovali v kostýmech z erotické parodie Padesát odstínů, popovídali jsme i o tom, jak jim funguje sexuální život v reálu. Co prozradili, se dozvíte v našem videu.

Reklama

Další články

Načítám