Hlavní obsah
Článek

Nákup obuvi na internetu může přinášet spoustu problémů. A proto náš koncept nestojí na tom prodávat stovky bot denně, ale na tom, aby každý nakupující zákazník byl spokojený. Aby byl pro Vás nákup co nejpohodlnější, bezstarostný a bez rizik, připravili jsme pro sezónu 2012 novinku, které jistě neodoláte. Jako první v ČR proto nabízíme možnost prohlédnout si všechny modely z jarní kolekce ve 3D.

Dámská klínová obuv Mustang

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Umíte si představit léto bez klínových podpatků? Bez nich by to totiž nebylo opravdové léto. Dámské modely značky Mustang se vyznačují propracovanými detaily i kvalitou zpracování. Mustang Shoes ve výrobě používá kvalitní materiály a to jak kožené, tak syntetické. Je zkrátka předpoklad, že letos si u této značky vybere každý, pro koho jsou boty Mustang nepostradatelným kusem v botníku.

Dámské elegantní baleríny Tamaris

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Značka TAMARIS zkrátka nezapře obrovský nadhled designerů na přicházející trendy. Pro letošní sezónu Jaro ‐ Léto 2012 budou rozhodně „in“ netradiční barvy v pastelových odstínech. Zvolené materiály obuvi také odráží styl, kterým se tato značka letos bude ubírat. I tato jarní kolekce je ukázkou toho, jak je možné sladit kvalitu a pohodlí. Ne nadarmo se proto Tamaris poprvé v historii umístila na 3. místě (z 12 000 značek) v renomované studii značek „best brands“.

Dámská pásková obuv na klínu Tommy Hilfiger

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Obuv značky TOMMY HILFIGER jeprostě klasika. Značka má bohatou historii, vznikla již v roce 1985 v USA, kde se rychle stala velmi oblíbenou pro svou kvalitu a styl. V krátkém čase se jí podařilo dostat mezi prémiové lifestylové značky a tuto pozici si neochvějně drží. Nemusíte se bát, že kvůli stylu budou trpět Vaše nohy. Právě naopak! Tommy Hilfiger nabízí opravdu vyjímečné modely. A to jak pro dámy i pány, kteří hledají nadčasovost a eleganci.

Pánské stylové mokasíny Tom Tailor

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

S jarním počasím přichází kolekce Tom Tailor Jaro – Léto 2012, která opět nezklamala očekávání. Celá módní kolekce je velmi barevná a živá. Co se ale týká obuvi, Tom Tailor se vrací spíše ke svým klasickým kořenům. Tradiční přírodní neutrální odstíny béžové, nebo khaki, Vám dají prostor k jednoduchým nadčasovým kombinacím. Nová kolekce Tom Tailor je velmi široká. Od vzdušných lehoučkých balerínek, po elegantní lodičky, sandálky, ale i pantofle a moderní pánské mokasíny.

Dámské plátěné tenisky Lacoste

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

LACOSTE je zcela určitě jednou z nejúspěšnějších módních firem ve světě sportu. Vyrábí obuv, kalhoty, bundy a další módní doplňky jak pro muže, tak ženy. V poslední době se věnuje také produkci vlastních parfémů. V on‐line obchodě SHOEMAKER najdete několik vybraných modelů této značky. A to jak dámských, tak pánských. Modely značky Lacoste se řídí nejnovějšími trendy, ať už se jedná o sportovní obuv, tenisky anebo elegantní a nadčasové balerínky.

Další články

Načítám