Hlavní obsah
Článek

Muzikál The Bodyguard začala zkoušet už dva měsíce po porodu mladšího syna Tristana Williama. Na jeho představení pro média měla tedy rozhodně jiné starosti než řešit, zda se jí do březnové premiéry podaří shodit na váhu, kterou měla před těhotenstvím. I když se nám nyní Eva Burešová (30) zdála už opravdu velmi štíhlá, sama si to nemyslí.

"Jak na tom s váhou jsem, nevím přesně, protože se nevážím. Ale zrovna jsem se pobavila nad svojí postavou, protože už to vypadá, že jsem hubeňounká anebo hubená, ale pak se předkloním, když si fénuju vlasy, a bříško mi ještě vyleze. Ale nestresuju se, jsem spokojená, pracuju na sobě, snažím se cvičit a taky máme každý den nácviky choreografií, takže to taky něco dělá," mínila Eva už pět měsíců po porodu.

Striktní dietu rozhodně držet nemůže, protože syna stále kojí. "Ale doporučení jsem dostala, od bylinkáře, ke kterému chodím. Není to kvůli hubnutí, ale spíš kvůli únavě, stresu, hormonální rovnováze a hlasivkám. Měla bych dodržovat zákaz sladkého, lepku a laktózy. Ale nedodržuju to a zase na sebe budu naštvaná, že se nic s mým zdravím nezměnilo," svěřila se Super.cz Eva.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám