Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco nedávno jsme vám představili dámu s přezdívkou Jessy Bunny, která se domnívá, že má největší prsa v Rakousku, máme tady další unikát podobného ražení a světe div se, opět od našich sousedů z Rakouska. Tentokrát jde o tatérku a modelku z Vídně, která si nechává říkat Kitty Ink...

Kitty o sobě říká, že vždy zbožňovala všechno mimořádné a přehnané, od make-upu až po úpravy, až se tím vším stala posedlá. V současnosti tvrdí, že má v těle nejméně tři kilogramy silikonu. Nejvíce je ho pochopitelně v jejích prsou, ale výplně byste našli i v jejích rtech, zadečku či tvářích. Proměna v živoucí bimbo panenku už ji stála v přepočtu více než dva miliony korun, a to jen za procedury. Do této sumy Kitty prý nepočítala další statisíce za make-up, oblečení, doplňky a další ‚nezbytnosti‘.

„Mám největší možné implantáty do hýždí, které jsem si nechala udělat loni v březnu. Byla to nejbolestivější ze všech mých úprav, ale stálo to za tu bolest, miluji svůj kulatý zadek,“ říká žena, jež má v plánu brzy podstoupit další radikální zvětšení ňader.

„Většina mého těla prošla liposukcí, jako břicho, stehna, boky a paže. Nechala jsem si udělat niťový lifting spodní části obličeje a oblasti brady, aby působila extra špičatě. Každé dva měsíce chodím na výplně, aby byly mé rty ještě větší, a na výplně lící, aby byly hodně vysoko, a na ošetření nosoretních rýh. Dále mám botox snad všude v obličeji pro extra umělý vzhled, jako má zamrzlá panenka,“ říká Kitty, co bylo jejím snem.

Zároveň přiznává, že vyrůstala ve velmi konzervativní rodině, kde se nemohla plně projevit. Věří, že i to částečně přispělo k jejímu současnému životnímu stylu, kdy miluje veškerý extrém.

Reklama

Další články

Načítám