Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V Japonsku to tedy jede, jen co je pravda. Zatímco v prosinci jsme informovali o youtuberovi s přezdívkou Toco, který se proměnil v psa, aby si splnil svůj celoživotní sen, nyní svět zaujal Toru Ueda, inženýr z Tokia, který dostal podobný nápad. A sice „stal se“ vlkem.

I on si pořídil speciální kostým na míru od firmy, která vyrábí filmové rekvizity a masky. Dal za něj neuvěřitelných 515 tisíc korun. S firmou si vyměnil na 40 emailů a měl minimálně tři meetingy, než se dohodli na detailech obleku. Toužil po tom, aby byl co nejvěrohodnější, ale mohl v něm zároveň chodit.

Toruův kostým je opravdu působivý.

Dvaatřicetiletého Toru, který je zvířaty fascinován, výsledek nadchnul, oblek však nenosí ven denně, ale jen při speciálních příležitostech. Například, když si pozve domů přátele.

„Když si ho obléknu, už se necítím jako člověk. Jsem osvobozen od lidských vztahů. Můžu zapomenout na všechny problémy,“ uvedl pro Times.

Oblek mu navíc dodává sílu, kterou v sobě běžně nenachází. „Když se podívám do zrcadla, vidím vlka, a to se mnou dělá divy," tvrdí pyšně. I Toru je tak se svým výtvorem spokojený. Uvidíme, kolik lidí ještě najde v tomto koníčku, tedy proměně ve zvířata, zalíbení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám