Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Příběhy nepříliš zručného domácího kutila Tima přilákaly v 90. letech k televizním obrazovkám milióny diváků, i proto se stejnojmenného seriálu natočilo přes 200 dílů. Hlavní představitel Tima herec Tim Allen (58) se ve filmech a seriálech objevuje dodnes a navíc se kromě prošedivělých vlasů téměř nezměnil. Jeho seriálová manželka Jill, kterou ztvárnila Patricia Richardson (61), zůstala také téměř stejná, jak jste se mohli díky Super.cz nedávno přesvědčit. Kdo však musel projít radikální změnou, byli jejich tři synové - nejstarší Brad (Zachery Ty Bryan), Randy (Jonathan Taylor Thomas) a nejmladší Mark (Taran Noah Smith). Podívejte, jak dospěli.

Blonďatému Bradovi alias Zacherymu Ty Bryanovi je dnes třicet. Živí se jako herec a producent a jeho vzhled se změnil asi nejvýrazněji ze všech. Než začal hrát v Kutilovi Timovi, zkusil si několik reklam. Přestože měl být Zachery nejstarší, ve skutečnosti je o měsíc mladší, než Jonathan Taylor Thomas v roli Randyho.

Bryan se jako herec objevil v několika dalších seriálech včetně Fresh Prince, Buffy: Přemožitelka upírů, Veronica Mars a dalších. Mezi jeho filmové role patří Prezidentův syn, Odvážné srdce s mladou Kirsten Dunst či Životní zápas s Gerardem Butlerem.

Rovněž třicátník Jonathan Taylor Thomas rozjel díky Kutilovi Timovi slušnou hereckou kariéru, ale od roku 2005 se na ničem dalším nepodílel. Thomas se věnuje rovněž zpěvu. Kromě role Randyho jej proslavilo také například zpracování slavné pohádky s názvem Pinocchiova dobrodružství. Thomas studoval filosofii a historii na Harvardské univerzitě a později i na univerzitě St. Andrews ve Skotsku, kde se seznámili princ William se svou Catherine. Thomas je po většinu svého života vegetariánem.

Jako benjamínek si Mark od starších bratrů užil své. Platil za neprůbojného otloukánka, kterého si raubíři Randy a Brad stále dobírali. V reálném životě v 18 letech Taran Noah Smith (27) převzal kontrolu nad svým účtem, kde zjistil, že mu z jeho údajného jmění ve výši téměř 30 miliónů čerpali rodiče například na koupi domu. V roce 2001 se nechal slyšet: „Kutila Tima jsem začal natáčet v mých sedmi letech a končil v šestnácti. Nikdy jsem neměl možnost se rozhodnout, co chci v životě dělat. V šestnácti jsem věděl, že už hrát nikdy nechci.“

Smith se o rok později oženil s o 16 let starší Heidi Van Pelt, s níž vedl v Kalifornii vegetariánskou restauraci. V roce 2007 se rozvedli. Letos v únoru byl Smith zatčen za řízení pod vlivem marihuany.

Reklama

Další články

Načítám