Hlavní obsah
Článek

Dara Rolins (51) uspořádala největší koncert v kariéře. Zazpívala před zcela vyprodanou O2 arenou na koncertě uspořádaném k jejím padesátým narozeninám. Jak Super.cz sama přiznala, nikdy netušila, že by dokázala vyprodat největší sál u nás. Přesvědčil ji k tomu producent koncertu Leoš Mareš.

"Bylo to nejkrásnější vyvrcholení raketové cesty od nápadu, který nevzniknul v mé, ale v hlavě Leoše Mareše. Stalo se to na vzpomínkovém koncertě v O2 areně na počest Karla Gotta. Nasadil mi tam brouka do hlavy a nepřestal mě s tím nápadem bombardovat, dokud jsem neřekla, že do toho jdu," řekla Super.cz Dara. "Jsem šťastná, že jsem to udělala. Byl to ten nejkrásnější dárek k narozeninám," usmívá se.

Před koncertem toho moc nenaspala. Nervy pracovaly naplno. "Stres jsem měla během celých příprav. Nespala jsem moc dobře, to přiznávám," prozradila Dara s tím, že na koncertě měla také své přátele ze světa šoubyznysu, svoji dceru Lauru, která dokonce vystoupila, a v publiku jí tleskala její láska Pavel Nedvěd.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám