Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Středeční Výměna manželek nabídne opět pohled do dvou zcela odlišných domácností. Puntičkářská Vendy se přestěhuje z panelového bytu v Teplicích do rozestavěného domu v obci poblíž Klatov k rodině se dvěma malými dětmi. Na druhou stranu zamíří Zuzka do rodiny, kterou tvoří dvě maminky s malým miminkem.

Druhá rodina bydlí v obci Lukavice poblíž Klatov ve vlastním domě, který ještě dostavují. Pětadvacetiletá Zuzana je na mateřské dovolené. S devětadvacetiletým svářečem Petrem jsou spolu více než tři roky a mají roční dceru Elišku a tříletého syna Jakuba.

Jejich spory se týkají zejména výchovy dětí a úklidu. A právě to, jak je uklizená domácnost, bude iritovat náhradní maminku, která je puntičkářka, které se kvůli nepořádku zalesknou i oči.

Náhradní maminka z Výměny manželek se dozví, jak si Nikča a Vendy pořídily syna

„Zuzka je čuně, nevěřím tomu, že to zvládne, Nikča se o něj postará, ale je mi jí líto, že jsem ji dotáhla do výměny a má tam člověka, který nefunguje u sebe doma, a jestli funguje tam, tak je to dokonalá přetvářka,“ řekne náhradní maminka Vendula, která je v šoku z nepořádku v nové domácnosti. „Myslím, že tím, jaký jsem puntičkář, tak mi tohle změnilo pohled,“ řekne při uklízení pokojíčku.

Druhá domácnost je takřka bez problémů. Zuzka se stará o malého Tobiáše, ale poměrně brzy se jí začne stýskat, což způsobí, že skoro nejí. V nové domácnosti se dozví, jak si Nikča a Vendy pořídily syna. Je jí líto, že v Česku jsou stejnopohlavní páry diskriminovány a že Nikola podle zákona nemá vůči malému Tobimu žádná práva.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám