Hlavní obsah
Článek

Nikol Moravcovou (36) nikdy nevidíme stejně oblečenou. I když se díky své práci moderátorky Fashion TV objevuje na většině společenských akcí, pokaždé má úplně jiný outfit. Super.cz ale prozradila, že rozhodně nemá šatník hodný hollywoodské hvězdy.

"Já si většinu oblečení jenom půjčuji. Je to praktické, a navíc se mi často stane, že vypůjčené oblečení tak zrasím, že už mi je raději nechají," svěřila Nikol. Ani šperky nejsou její. "Mám dohodu s jednou firmou, abych je prezentovala," upřesnila.

"Teď jsem hledala něco, abych vypadala jako v námořnickém stylu," vyprávěla na křtu nové maríny na nábřeží pod Palackým mostem. "A pak se zase pojedu převléknout, aby to bylo vhodné na večírek módního obchodu," dodala. Své mívá obvykle jen boty.

I když je Nikol velmi krásná, netouží na svou image okázalé blondýny sbalit milionáře, který by se jí postaral o komfort, aby nemusela běhat po obchodech jenom kvůli půjčování, ale se zlatou kreditkou si odnášet značkové oblečení. "V tomhle jsem marná. Vždycky asi budu mít slabost pro chudé umělce," míní Moravcová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám