Hlavní obsah
Článek

Po tříletém boji s rakovinou zemřela herečka Annie Wersching. Ve věku pouhých 45 let podlehla zákeřné nemoci, která jí byla diagnostikována v létě roku 2020. I přesto dál pokračovala v kariéře a hrála například v seriálech Star Trek: Picard, Bosch či Zelenáč. Smutnou zprávu potvrdil v neděli na sociálních sítích její manžel Stephen Full, jenž má s herečkou tři děti ve školním věku.

„V duši naší rodiny je dnes propastná díra. Ale (Annie) nám zde zanechala nástroje, abychom ji zaplnili. Uměla najít nadšení i pro ten nejjednodušší moment. Nepotřebovala k tanci hudbu. Naučila nás nečekat na dobrodružství, ale naučila nás nalézt ho ve všem. A my ho najdeme,“ napsal její manžel.

Rovněž herečtí kolegové už vyjádřili zármutek nad jejím odchodem. Například režisér seriálu 24 hodin Jon Cassar napsal: „Moje srdce je rozbité na víc kousků, než dokážu spočítat. Annie přišla do mého světa s otevřeným srdcem a nakažlivým úsměvem. Měla takový talent, až mi vyrazila dech. Annie se stala víc než jen kolegyní, stala se skutečnou přítelkyní mou, mojí rodiny a každého člena štábu, který s ní pracoval.“

Kromě seriálu 24 hodin, v němž si Annie zahrála agentku FBI po boku Kiefera Sutherlanda, se Wersching objevila rovněž v Upířích denících, Castlovi na zabití či v remaku seriálu Dallas z roku 2013. Počítačoví hráči ji pak jistě znají jako Tess z populární hry The Last of Us, které propůjčila svůj hlas.

Reklama

Další články

Načítám