Hlavní obsah
Článek

Herečka Abigail Breslin (26) se vdala za dlouholetého partnera Iru Kunyanského. Oznámila to v neděli na Instagramu, kde se pochlubila prstýnkem. Abigail si můžete pamatovat jako dětskou hvězdu z mnoha filmů, nejvíc proslula díky rodinnému snímku Malá Miss Sunshine. Do pamětí se vám ale také možná vryla jako holčička ze sci-fi Znamení.

„Vaše holka se vdala!“ informovala věcně v postu. Ten následovala fotka ve svatebním, k níž připsala datum 28. 1. 2023. S partnerem se zasnoubila loni v únoru, svatbu do roka a do dne tedy podle všeho stihli. Ve vztahu jsou od roku 2017.

Abigail se před kamery postavila už jako tříletá, v deseti letech ji pak nominovali na Oscara za snímek Malá Miss Sunshine. Ačkoliv je stále herecky aktivní, v posledních letech účinkuje tak v jednom filmu ročně. Loni ji diváci mohli zaznamenat ve filmu Slayers.

Breslin má za sebou i náročné období. Začátkem roku 2021 herečce bohužel zemřel tatínek. Po nakažení koronavirem skončil na přístrojích, boj se zákeřným virem však prohrál. Jeho smrt ji zdrtila a na nějaký čas se stáhla do ústraní.

Reklama

Další články

Načítám