Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V sobotu zemřela na následky mrtvice herečka Lisa Loring, jejíž nejznámější rolí byla malá Wednesday v seriálu Rodina Addamsova z roku 1964. Herečce bylo 64 let.

Její blízká kamarádka Laure Jacobson na Facebooku uvedla, že Loring prodělala masivní mrtvici, kterou mohlo způsobit kouření a vysoký krevní tlak. Zemřela prý poté, co byla na přání rodiny odpojená od přístrojů.

„S velkým zármutkem oznamuji smrt naší přítelkyně Lisy Loring. Před čtyřmi dny utrpěla masivní mrtvici způsobenou kouřením a vysokým krevním tlakem. Na přístrojích byla tři dny. Včera její rodina učinila těžké rozhodnutí odpojit ji od přístrojů a minulou noc zemřela,“ napsala Jacobson v neděli na sociální síť.

Loring, jež po sobě zanechala dvě dcery a byla čtyřikrát rozvedená, si zahrála Wednesday v první hrané adaptaci seriálu a představila se celkem v 64 epizodách v letech 1964 – 1966. Když se v roli poprvé objevila, bylo jí pouhých šest let. V dospělosti už příliš hereckých příležitostí neměla, ale zahrála si například vedle Franka Stalloneho v akčním snímku Savage Harbor či v hororu Iced.

Hereččino úmrtí potvrdila pro Variety i její dcera Vanessa Foumberg: „Odešla pokojně s oběma dcerami po svém boku, které ji držely za ruce.“

Související témata:
Lisa Loring

Reklama

Další články

Načítám