Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka a herečka Hanka Křížková (66) měla pěkně těžký loňský rok. Prodělala totiž tři operace endoprotézy během dvou měsíců, a všechny naplánované akce tak musela odložit. „Odhodila jsem své francouzské kamarádky, a tak se už snažím chodit bez berlí. Ještě to není tak, jak bych si představovala,“ popsala Hanka Super.cz, jak se aktuálně cítí.

A tak až v lednu dodatečně oslavila 40 let na scéně a loňské 65. narozeniny. Rekonvalescenci na chvíli vypustila z hlavy a rozbalila to během koncertu v pražském Divadle Hybernia. „Pánové, víte, že i my máme spolu výročí? Vystupujeme spolu 25 let a já jsem za to moc ráda. Je mi ctí,“ pronesla Hanka Křížková směrem k devíti muzikantům v čele s Martinem Kumžákem.

Přišla ji například podpořit i dlouholetá kamarádka, herečka Naďa Konvalinková (72). „Bylo to moc krásné, Hanička je úžasná. Krásně to procítila, odzpívala. I slzu jsem zamáčkla,“ svěřila se nám herečka.

V sále kromě jiných hostí seděla také další kamarádka, herečka a malířka Iva Hüttnerová, bývalá kuchařka prezidenta Havla Čirina Košíková nebo režisér muzikálů na ledě a producent Jindřich Šimek i se svou manželkou, mistryní světa v krasobruslení Radkou Kovaříkovou. Přišli i moderátor Aleš Cibulka s životním partnerem Michalem Jagelkou či zpěvačka Magda Malá (56).

Reklama

Další články

Načítám