Hlavní obsah
Článek

O víkendu se spousta známých tváří rozjela do moravské metropole. Právě v Brně probíhala jedna z nejluxusnějších společenských akcí v zemi. Na Plese jako Brno nechyběly ani tři hlavní finalistky České Miss Essens. Vítězka Vanesa Švédová, která se připravuje na Miss Universe, si teď, coby nejkrásnější dívka roku 2022, podobné akce náležitě užívá. „Je to velká pocta, že se s holkama můžeme účastnit této akce. Jsme v rukou špiček v oboru, spolupracujeme s prestižními značkami, a to všechno ze dne na den. Ještě pořád zpracovávám, že se mi to děje,“ svěřila se Super.cz.

Společně s Českou Miss Earth 2023 Kristýnou Pavlovičovou a Českou Miss Global Marií Danči to pěkně rozjely. Dokonce vyburcovaly publikum, a tak pomohly vydražit kytaru Petra Jandy za 800 tisíc korun.

„Vítězky jsou zvané na nejrůznější akce, a i když jsme rádi a chceme, aby byly vidět, tak vzhledem k jejich pracovní vytíženosti musíme opravdu volit, kam půjdou a kam ne,“ smál se ředitel soutěže krásy Roman Holárek.

Nabízí se tak otázka, jaký rozdíl je pro stylisty oblékat modelky a běžné ženy? „Pro modelky je to součást vlastní prezentace/práce, takže při výběru kladu větší důraz na tzv. wow efekt a nebojím se odvážných střihů. Pokud na jakoukoliv společenskou akci oblékám běžnou ženu, je nutné klást důraz na pohodlí a případné skrytí nějakých nedokonalostí,“ prozradil nám stylista Lukáš Macháček.

Reklama

Další články

Načítám