Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Veronika Gajerová (49), známá jako sestřička Zuzana Pantoflíčková ze seriálu Ordinace v růžové zahradě, po letech promluvila v rozhovoru pro magazín Ona Dnes o nevěře svého bývalého partnera a otce svých dětí Petra Kracika (53). S režisérem a ředitelem Divadla pod Palmovkou Gajerová žila sedmnáct let, ale nikdy se nevzali. Jejich vztah skončil ve chvíli, kdy se provalil Kracikův poměr s herečkou Terezou Kostkovou (47). Ti se později i vzali a mají spolu téměř pětiletého syna Tondu.

„Petr mi nic neřekl, ale já tušila, že se něco děje. A v momentě, kdy jsem začala víc pátrat, jsem se začala i více dozvídat. Asi nejhorší na tom bylo to jeho lhaní, mlžení, že od nás několikrát odešel a zase se vrátil, až jsem nakonec řekla dost,“ přiznala Gajerová.

„Bála jsem se samoty, ale pak jsem došla k rozhodnutí, že než žít v nefunkčním vztahu a dusné atmosféře, která se bude přenášet i na děti, bude lepší rozchod,“ dodala herečka, která již delší dobu žije s novým přítelem.

Reklama

Další články

Načítám