Hlavní obsah
Článek

Už víme zcela přesně, proč se rebelka Simona Fehérová (21) po Rytmusově (47) vyhazovu tajně sešla s koučem Michalem Davidem (63).

Zpěvačka byla sice vyhozena ze soutěže Hlas ČeskoSlovenska kvůli konzumaci alkoholu a svému nevhodnému chování, myšlenky na dobytí československého showbyznysu se ale nevzdala. Pomocí jiného kouče Michala Davida se dredatá divoška snaží dostat do českých rádií svůj singl Another Place, který pro ni napsala hudebnice Blanka Maderová. Zde si můžete exkluzivně poslechnout.

Michal David se zhostil úkolu uplatnit nahrávku ve svém domovském vydavatelství Sony BMG a dostat ji do českých a slovenských rádií. V hudební společnosti ale píseň přetvořili do tzv. radio editu, který se interpretce příliš nezamlouvá.

„Než bych se jako zpěvačka podepsala pod takovou zkaženou píseň, to raději budu prodávat rohlíky v supermarketu," komentuje příkře předělávku Simona. Podle všeho bude muset dojít mezi zpěvačkou a vydavatelstvím k domluvě.

Pokud se obě strany nedohodnou na kompromisu, budou nejspíš povedenou píseň hrát tak maximálně na nezávislém Radiu 1, kde jsme mohli slýchat Fehérovou už v době před vstupem do Hlasu. To by bylo určitě škoda, protože Simona byla od začátku označovaná jako největší talent, který se v Hlase ČeskoSlovenska objevil.

Reklama

Další články

Načítám