Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Leoš Mareš (47) z průšvihů s řízením svých luxusních vozidel nevyjde. Krátce na to, co nepřímo přiznal týdeníku Spy, že má vztah se stále ještě vdanou modelkou Petrou Faltýnovou (46), ve středu boural se svým porsche v Litvínově. A kdo mu v autě dělal společnost? Nikdo jiný, než jeho bývalá přítelkyně Hanka Svobodová (35).

Podle deníku Blesk Mareš vyjížděl z parkoviště za kulturním domem Citadela, kde moderoval charitativní koncert a při couvání na svém voze utrhl plastový rám SPZ. S vycouváním mu následně pomohl spolujezdec, ale do Prahy cestu už zase odřídil Mareš.

Bývalí partneři údajně po skončení akce odešli společně do zákulisí, ale když spatřili fotografa, rychle se od sebe vzdálili.

Ženou, do níž se však Mareš zakoukal, má být právě Petra Faltýnová. Ta jej údajně naprosto okouzlila a moderátorovi se líbí i to, že si vzájemně rozumí jejich děti - synové Jakub a Matěj Mareše, které má s exmanželkou Monikou Marešovou, (49) a Faltýnové dcera Adrianka. Tu má modelka se svým manželem Simonem Šteklem (34), s nímž se právě rozvádí.

Reklama

Další články

Načítám