Hlavní obsah
Článek

Ples jako Brno patří jednoznačně mezi největší plesové akce sezóny. Často je považován dokonce za ten nejluxusnější a padají i slova, že Brno válcuje ve velkém Prahu. Není divu, že hvězdy, které jsou na ples pozvány, se na něj dlouho připravují a vybírají ty nejluxusnější róby.

Jak to bylo letos? Nela Slováková (34) oblékla nádhernou bílou róbu s pštrosím peřím od Zuzany Lešák Černé, která prý dražší šaty nikdy nešila. Lešák Černá si je cení na 250 tisíc korun. Sama návrhářka dorazila v šatech z hedvábného saténu a opulentní model vychází na 80 tisíc korun. V modelu od Zuzany Lešák Černé dorazila i Gabriela Partyšová (45). Ta tento rok zase vsadila na luxusní šperky, a to v hodnotě 7,5 milionů korun.

Na jistotu vsadily Nikol Švantnerová (31) či Taťána Kuchařová (36), které v posledních letech vždy oblékají šaty od dua Poner. Operní pěvkyně Andrea Kalivodová zvolila šaty od Natali Ruden, a to z její nové kolekce, kterou před pár dny sama předváděla. Vedle toho se ozdobila luxusními smaragdovými šperky v hodnotě 3,5 milionu korun. Moderátorka Inna Puhajková pak byla k nepřehlédnutí v modelu od Sandry Mark. A co oblékly další hvězdy? Podívejte se na 13 modelů, které oblékly slavné české dámy. Hlasujte v naší anketě, které šaty se vám líbí nejvíce.

Které dámě to na Plese jako Brno slušelo nejvíce?
Taťána Kuchařová
25,4 %
Nela Slováková
14 %
Alice Jandová
1,6 %
Andrea Kalivodová
2,2 %
Gabriela Partyšová
7,2 %
Nikol Švantnerová
7,4 %
Partnerka Jiřího Procházky
1,3 %
Jana Doleželová
3,3 %
Kate Matl
1,9 %
Zuzana Lešák Černá
2,5 %
Terezie Dobrovolná
9,2 %
Nela Boudová
1,3 %
Inna Puhajková
22,7 %
Celkem hlasovalo 58080 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám